AKTUALITETE

Afrim Muqiqi pas a nulimit të dasmave: Ose duhet të mbyllen të gjitha, ose të ..

Afrim Muqiqi pas a nulimit të dasmave: Ose duhet të mbyllen të gjitha, ose të ..

Në konf.erencë i pranishëm ishte dhe këngëtari i mirënjohur, Afrim Muqiq i cili ndër tjera tha se ose duhet të mbyllen të gjitha, ose të punojnë të gjithë.

“Kemi menduar edhe për bi.znese tona edhe për të tjerët, unë jam çdo nate në h.otel nëse Qe.veria kanë kërkuar di.stancë, nuk ka r.estorant që nuk e ka këtë mundësi të kr.ijojë kushte të tilla, rr.eziku ekz.iston, panik nuk duhet të ketë, jeta duhet të vazhdojë ne duhet të më.sohemi me pa.ndeminë, ose le të mb.yllen të gjithë, ose le të punojnë të gjithë”, u shpreh Muqiqi.

Kujtojmë që sot në mbledhjen e Qe.verisë, ministri i Sh.ëndetësisë, Armend Zemaj, theksoi se nd.alohen tubimet me më shumë se 50 persona .